I Ribes yogastudio drejer sig ikke om at være tjekket i tøjet, smidig eller dybt spirituel. Det handler om at mærke glæden ved at bevæge sig og blive bevæget i krop og sind. 

Har du aldrig gået til yoga før eller måske gået til yoga i et fitnesscenter eller i en gymnastiksal kan det være en overvindelse, at træde ind af døren til et yogastudie. Er de andre vildt dygtige, vildt langhårede og “frelste”, er mit tøj forkert, kan jeg forstå hvad stillingerne hedder – du kan måske være bange for, at føle dig forkert eller fejlplaceret. 

I Ribes yogastudie er alle velkommen. Der undervises grundigt og derfor får du udbytte af undervisningen uanset dit niveau. Vi har til huse i de skønneste lokaler, der giver en stemning af ro og velvære straks, du træder ind af døren. Vi har kvalitetsudstyr og der er tænkt på de små detaljer for at give dig den bedste oplevelse. En lille pause fra hverdagen, hvor du kan lade op fysisk og mentalt.

Hvordan foregår det når jeg kommer til yoga? 

I receptionen kan man sidde og nyde en kop the og tale med de andre deltagere før praksis. Der er også nogle der foretrækker, at trække direkte ind i salen og søge ro og stilhed før opstart. Derfor er der en uskrevet regel om, at “snik snak” bliver i receptionen, så der er plads til alle. 

En yogatime startes typisk med en kort nærværsøvelse, så du lander på måtten og forbereder dig på din praksis. Herefter følger f.eks. åndedrætsøvelser eller vi går direkte til de fysiske stillinger. Som afrunding er der altid afspænding og indimellem meditation. På nogle hold er meditation en fast del af programmet.

Har du fået lyst til at prøve en praksis i yogastudiet er der flere forskellige muligheder. Hver uge er der mulighed for drop ind på de ledige pladser på holdene. Derudover er der events i weekender og ferier. Læs mere om de faste hold her

Læs mere om events her

Book din praksis her

Jeg håber at se dig. Tak fordi du læste med.

 

Kærlig hilsen Dorte