HVEM ER JEG

om yoga & terapi

Jeg hedder Dorte Vestergaard og bor i Ribe med min familie. Jeg er 44 år gammel og har mange års erfaring med samtaleterapi fra det offentlige psykiatriske system – både individuelt og gruppeterapi. Jeg er uddannet ergoterapeut, og derudover har jeg flere efteruddannelser i samtaleterapi herunder i kognitiv terapi og mentaliseringsbaseret terapi. Jeg har modtaget supervision både i individuel og gruppeterapi gennem hele mit arbejdsliv. Desuden er jeg uddannet NADA-behandler.

Jeg har dyrket og undervist i gymnastik fra jeg var barn. Siden 2012 har jeg dyrket yoga og er uddannet Mediyoga instruktør samt alignment yogalærer.

Jeg driver Studio Ribe i Sønderportsgade, hvorfra jeg tilbyder yoga, akupunktur og samtaleterapi.

Derudover er jeg fast tilknyttet Den Gamle Avlsgaard i Ribe og desuden Center for Seksuelt Misbrugte i Odense og Vojens, hvor jeg underviser i Mediyoga på faste ugentlige hold.


Leje af Studio Ribe:

Er du underviser og leder du efter et stemningsfyldt sted, hvor du kan afholde ugentlige klasser, en månedlig workshop eller et enkeltstående event? Er du behandler og mangler du et fleksibelt sted at bruge som klinik? Er du foredragsholder og mangler du nogle mere inspirerende rammer for dit næste oplæg? Studio Ribe, i hjertet af Ribe, er muligvis det sted du søger. Kom forbi og mærk efter!

Studio Ribe er mere end et yoga studie. Det er et “rum”, der er skabt med omtanke for krop, sind & sjæl og som kan benyttes til alt fra holdundervisning til privat behandling.

Lån af udstyr følger med i lejen (gode måtter, tæpper, bloks, meditationspuder, yogapøller m.m).

Der er plads til ca. 10 maks 12 deltagere til holdundervisning, op til ca. 20 deltagere til fx siddende meditation og foredrag. Desuden er receptionen indrettet til, at der kan afholdes terapisamtaler.

Højtaler med bluetooth forbindelse.

Te-køkken faciliteter inkl. te, tekopper, vandglas, vandkander og vand fra hanen.

Pris: 150 kr pr time (minimum leje 2 timer). Du er altid velkommen til at kontakte mig med henblik på en aftale om en god pris på en lejeaftale afhængig af dine ønsker for brug af studiet.

START I DAG

yoga & terapi

Kontakt