HVEM ER JEG

om yoga & terapi

Jeg hedder Dorte Vestergaard og bor i Ribe med min familie. Jeg er 45 år gammel og arbejder ved siden af yogastudiet på CSM – syd: Center for Seksuelt Misbrugte i Odense/Vojens. Her underviser jeg i traumeforløsende yoga (TOY) samt laver individuel og gruppeterapi med mennesker, der har senfølger efter seksuelt misbrug i barndommen.

Tidligere har jeg arbejdet mange år i det offentlige psykiatriske system. Jeg er uddannet ergoterapeut.

Jeg har dyrket og undervist i gymnastik fra jeg var barn. Siden 2012 har jeg dyrket yoga og er uddannet Mediyoga instruktør, alignment yogalærer samt uddannet som Traume Orienteret Yoga facilitator.

Jeg driver yogastudiet i Sønderportsgade i Ribe og har flere ugentlige hold samt faste undervisere tilknyttet.

Leje af yogalokalerne i Sønderportsgade:

Er du underviser og leder du efter et stemningsfyldt sted, hvor du kan afholde ugentlige klasser, en månedlig workshop eller et enkeltstående event? Er du behandler og mangler du et fleksibelt sted at bruge som klinik? Er du foredragsholder og mangler du nogle mere inspirerende rammer for dit næste oplæg?

Lokalerne, i hjertet af Ribe, er muligvis det sted du søger. Kom forbi og mærk efter! Det er et “rum”, der er skabt med omtanke for krop, sind & sjæl og som kan benyttes til alt fra holdundervisning til privat behandling.

Lån af udstyr følger med i lejen (gode måtter, tæpper, bloks, meditationspuder, yogapøller m.m).

Der er plads til ca. 10 maks 12 deltagere til holdundervisning, op til ca. 20 deltagere til fx siddende meditation og foredrag. Desuden er receptionen indrettet til, at der kan afholdes terapisamtaler.

Højtaler med bluetooth forbindelse.

Te-køkken faciliteter inkl. te, tekopper, vandglas, vandkander og vand fra hanen.

Pris: 150 kr pr time (minimum leje 2 timer).

Du er altid velkommen til at kontakte mig med henblik på en aftale om en god pris på en lejeaftale, afhængig af dine ønsker for brug af studiet.

START I DAG

yoga & terapi