Kontakt

Ring

2886 3237

Send en e-mail

info@yogaogterapi.dk

Besøg studiet

Sønderportsgade 21b Ribe

Information

Yogaundervisning foregår i Sønderportsgade 21B, eller jeg kommer til dig/jer.

Terapi og NADA foregår typisk i studiet, men kan foregå andre steder efter aftale.

Det med småt:

Yoga praktiseres på eget ansvar. Respekter altid din krops grænser og undlad at praktisere, hvis du har symptomer på sygdom både for din egen og for andres skyld.

Der foretages journalføring i forbindelse med sundhedsydelser jvf bekendtgørelse fra Styrelsen for patientsikkerhed vedr. journalføring. Samtidig overholdes retningslinier for beskyttelse af persondata.

Må jeg skrive til dig?

Modtag nyheder om nye forløb, events og andre tiltag i min yogabiks. Jeg skriver ikke ofte, men du hører fra mig, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet.

* indicates required

Udtalelser

“Med varme og venlighed har Dorte hjulpet mig til at håndtere svære dilemmaer i mit liv. Ingen af mine tanker eller følelser har været forkerte, når jeg har sagt dem højt i terapien og det har givet mig lyst til at være nysgerrig på mig selv og begynde på en forandring, der har gjort mig langt mere glad og afslappet.”

Bente Vejen

“Indimellem blev jeg meget provokeret af hendes spørgsmål og vedholdenhed, men når jeg ser tilbage på samtaleforløbet har netop det hjulpet mig videre, så jeg ikke længere hænger fast i samme tankemønstre, der flere gange i mit liv har givet mig stresssymptomer.”

AnneMette Rødding